Slavni par Penelope Cruz i Javier Bardem u dugoočekivanoj drami “Loving Pablo”

Piše: Redakcija

Stigao je prvi trailer za dugoočekivanu biografsku krimi-dramu “Loving Pablo” u kojoj glavne uloge tumače slavni supružnici Javier Bardem i Penelope Cruz.

Djelo nagrađivanog reditelja Fernanda Leona de Aranoae donosi uzbudljivu priču o novinarki Virginiji koja se zaljubljuje u kolumbijskog narkosa i kriminalca Pabla Escobara dok je bio na čelu Medellinskog kartela.

Film je ustvari ekranizacija bestsellera “Loving Pablo, Hating Escobar” koji prati priču iz memoara Virginije Vallejo.

“Loving Pablo” donosi autentično prepričan dio tamne strane svjetske historije te istinitu priča o usponu i padu Pabla Escobara i njegovom burnom odnosu s Virginijom.

Javier Bardem i Penelope Cruz dosad su zajedno glumili u filmovima “Pakao zove raj”, “Savjetnik” te filmu Woodyja Allena “Vicky Cristina Barcelona” za koji je Cruz osvojila Oscara.

Pored slavnog bračnog para, u “Loving Pablo” glume i Peter Sarsgaard, Julieth Restrepo, Oscar Jaenada, Ricardo Nino i mnogi drugi.

Film na kino platna stiže 15. juna ove godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti