Zvijezda serije “Čista ljubav” ponovo ljubi: Ovo je nova djevojka Janka Popovića Volarića

Piše: Redakcija

Zagrebačkom glumcu Janku Popoviću Volariću posao je dugo bio na prvome mjestu, no došlo je vrijeme za životni obrat. Zgodni glumac zaljubio se i ne krije da je u sedmom nebu.

Privatni život Janko Popović Volarić poduže vrijeme je stavio u drugi plan. Nakon prekida dvogodišnje vezu s beogradskom kolegicom Tijanom Pečenčić, s kojim je glumio u serijalu ‘Kud puklo da puklo’, Janko se bacio na posao.  Glumac je zablistao na malim ekranima u Supertalentu na Novoj TV, a prošle godine je uspio snimio čak dva filma – horor ‘Egzorcizam’ i komediju ‘Comic sans’ – a u Histrionima s Dorom Fišter glumi u humornoj drami ‘Igra u dvoje’ te u nekoliko predstava u Zagrebačkom pozorištu lutaka.

Osim toga, njegov prepoznatljiv baršunasti glas je u nekoliko televizijskih reklama, a početkom godine Janko je uskočio i zamijenio Ivana Hercega u ulozi Tome u seriji Nove TV „Čista ljubav“. No, ipak zagrebački glumac uspio se u tom razdoblju i zaljubiti.  Glumac se prije šest godina razveo se od kolegice Jelene Veljače, no kako donosi Tportal, 38-godišnji glumac ponovno ljubi, i to 11 godina mlađu novinarku N1 televizije, Mateu Dominiković.

Prije nego što je prije gotovo godinu dana stigla na televiziju N1, Matea je radila iza kamera na RTL televiziji. Osim novinarstva njena velika ljubav je očito i muzika jer je nastupila i u muzičkom showu ‘The Voice’, ali je ispala u ranoj fazi takmičenja.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1797470413618818&set=a.455723354460204.107040.100000676311109&type=3&theater

Matea je nedavno diplomirala, a proslavi povodom stečene diplome prisustvovao je i Janko. Na Instagramu je objavila porodičnu fotografiju s proslave promocije na kojoj se vidi i Janko, a Tportalu je potvrdila da je u vezi s glumcem.

– Da, istina je, u vezi smo. Naša veza je još uvijek svježa i nismo željeli još uvijek govoriti o njoj javno – izjavila je.

Foto: Nova TV

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti