Nekada Bruce, danas Caitlyn Jenner: Gotovo uopće ne viđa svoju djecu

Piše: Redakcija

Caitlyn Jenner je u novom intervjuu priznala da svoju djecu gotovo uopće ne viđa te da većinu vremena provodi sama u svojoj kući.

Nekad poznat kao Bruce Jenner, u aprilu 2015. godine odlučio je promijeniti spol i postati žena. Iako ima šestero biološke djece i četvero od bivše supruge Kris Jenner koje je odgajala kao svoje, tri godine nakon promjene spola Caitlyn vodi prilično usamljen život.

View this post on Instagram

TGIF

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

– Imam puno djece, ali ponekad je jako teško održavati blizak odnos s djecom zbog očitih okolnosti. Svi oni imaju svoje živote i nastavili su ih voditi bez mene – ispričala je Caitlyn u novom intervjuu.

– Svi smo mi ljudska bića; bit ćemo na ovoj planeti jako kratko. Dođemo, odemo, a na kraju svega samo se nadamo da će naša porodica biti prisutna – dodala je.

Caitlyn je s Kim, Kourtney, Khloe i Kris zaratila kada je objavila knjigu u kojoj je, između ostalog, napisala da je Kris znala da ona oduvijek želi biti žena iako ona sve vrijeme tvrdi suprotno.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti