Uvijek ozbiljna princeza Charlene pokazala svoju nestašnu stranu

Piše: Redakcija

Tužan pogled i lice bez smješka kao da su kroz godine postali zaštitni znak monegaške princeze Charlene pa mnoge iznenadi i najmanji tračak vedrine koji pokaže.

Tako je bilo i na Velikoj nagradi Monaka u Monte Carlu, jednoj od najglamuroznijih utrka Formule 1, gdje je pobjedu odnio australski vozač Daniel Ricciardo (28). Inače uvijek ozbiljna, princeza Charlene uspjela je iznenaditi i vlastitog supruga princa Alberta II.: 40-godišnja bivša olimpijska plivačica bez mnogo razmišljanja je prihvatila ponudu Australca koji je slavio pobjedu i iz velike boce „gucnula“ malo pobjedničkog šampanjca.

Prizor monegaške princeze s velikim šampanjcem u ruci razveselio je brojne okupljene, a izmamio je osmijeh na lice i njenom suprugu. Princeza Charlene je svojevrsna Victoria Beckham s kraljevskih dvora: rijetko kad ju možemo vidjeti nasmijanu, pa mnogi smatraju kako je ona nesretna na kraljevskim dvorima, dok neki govore kako je sve to posljedica pretjeranog zatezanja lica.

Kako bilo, princeza je poznata po svojim jednostavnim modnim kombinacijama pa je i ovog puta oduševila u šik ljetnoj maksi haljini s razigranim uzorkom te vrtoglavim cipelama čija se nijansa slagala s uzorkom na haljini.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti