Ornela Vištica priznaje: Za mene je bogatstvo što me je baka odgajala

Piše: Redakcija

Glumica Ornela Vištica na svom Instagram profilu objavila je fotografiju koja je izazvala mnoštvo emocija. Dan je iskoristila na suncu okružena prirodnim ljepotama, koje su je podsjetile na najvažnije stvari u životu.

– Kad vidim ruže u vrtu uvijek se sjetim moje bake. Često mi je govorila kako se pravo bogatstvo krije u cvijeću. Danas, mogu reći da je za mene bilo bogatstvo što me odgajala. Zahvalna sam joj na svemu što me je naučila u prvih 12 godina života – napisala je Ornela ispod fotografije.

Glumica uživa u prirodi, a to dokazuju i njene objave na Instagram profilu. Nedavno je raznježila javnost podjelivši sliku iz biciklističke vožnje prirodom u društvu djevojčice, a nešto prije toga uživala je u ljepotama Maksimira koji joj je najbliži izvor unutarnje energije u metropoli gdje je kontantno zauzeta poslovnim obavezama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti