Anne Hathaway dobila nekoliko kilograma: Pustite me da u miru uživam u ljetu

Piše: Redakcija

Anne Hathaway dobila nekoliko kilograma: Pustite me da u miru uživam u ljetu

Omiljena 35-godišnja glumica tužna je što je svijetu morala javno poručiti da se za novu ulogu morala udebljati i zamoliti sve da je prestanu komentirati po društvenim mrežama. Svoj je potez objasnila u intervjuu za NBC-jev ‘Today’.

– Tužno je što sam to uopće morala govoriti. Razlog je bio taj što samo želim uživati u svom ljetu i zato sam svima htjela dati doznanja da ja živim u svom tijelu i da sam sretna u svom tijelu i ako je moje tijelo drugačije od onog kakvo je nekad bilo, ili kakvo oni misle da bi trebalo biti, to je njihov problem. Ovo je moje iskustvo i ja sam sa sobom zadovoljna – rekla je Anne Hathaway voditelju Hodi Kotbu za NBC-jev ‘Today’.

Glumica, koja se od 2013. ponosi i Oskarom, još uvijek je u procesu dobivanja kilograma – sada već više od mjesec dana. Na svom Instagramu se katkad pohvali slatkim zalogajčićima u kojima nesmetano uživa, a komentari se kreću od onih koji se šale da joj zavide, do onih koji je i dalje prozivaju.

Čak 1,2 miliona likeova prikupila je fotografija na kojoj slavna glumica jede kolačiće punjene kremom, nešto poput naših ‘princes krafnica’, a kako je otkrila, poslala joj ih je kolegica Sandra Bullock znajući za njenu misiju debljanja.

Jednako tako su je mnogi, rekla je Hathaway nadalje, zbog viška kilograma prozivali i kad je rodila sina Jonathana koji danas ima dvije godine. Dječačića odgaja u sretnom šestogodišnjem braku s 37-godišnjim glumcem Adamom Shulmanom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti