Najbolja prijateljica Meghan Markle zavela 10 godina mlađeg pjevača

Piše: Redakcija

Iako njihovo prijateljstvo već duže traje, navodno su ljubavne iskrice tek nedavno ‘proradile’. Službene potvrde o ljubavnoj vezi glumice Priyanke Chopre i pjevača Nicka Jonasa još uvijek nema, no očevici tvrde da su itekako zaljubljeni, a to je potvrdila i fotografija snimljena proteklog vikenda.

Prvi su se put zajedno pojavili 2017. godine kada su okupljenim fotografima pozirali na Met Gala događaju, ponašajući se kao ljubavni par, no uz tvrdnje da su samo prijatelji. Godinu dana kasnije lijepa glumica Priyanka Chopra i pjevač Nick Jonas više, čini se, ne mogu tvrditi da su samo prijatelji.

– U vezi su i to odnedavno. Odlično se slažu i imaju iste interese – otkrio je za Us Weekly izvor blizak paru. 35-godišnja glumica i bliska prijateljica Meghan Markle praznik Memorial Day provela je upravo sa svojim deset godina mlađim odabranikom.

Prvo su pogledali mjuzikl „Ljepotica i zvijer“, a potom su zajedno otišli i na utakmicu Los Angeles Dodgersa.

Večer nakon utakmice proveli su na brodu Jonasovog prijatelja Glena Powella, a fotografija društva objavljena je i na Instagramu. Službeno očitovanje para o ljubavnoj vezi još uvijek nije stiglo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti