Bode Miller: Skijaš u tragičnoj nezgodi izgubio kćerku

Piše: Redakcija

U životu proslavljenog američkog skijaša Bodea Millera i njegove supruge Morgan Beck dogodila se nezamisliva tragedija. Naime, njihova 19-mjesečna kćerka Emeline utopila se u bazenu. Ova tragedija se odigrala dok su Bode i njegove supruga bili na zabavi  gdje je malena Emeline Grier završila u bazenu, a kad je izvučena iz vode, nažalost, bilo je prekasno. Prema pisanju američkih medija, pokušali su oživjeti djevojčicu, ali to je bilo neuspješno.

O ovom nesretnom događaju oglasio se i sam skijaš koji je na Instragramu objavio fotografije preminule kćerke  uz dirljivu poruku.

– Slomljeni smo. Naša draga Emmy jučer je izgubila život. Ni u snu se nismo nadali da ćemo iskusiti ovakvu bol. Njena ljubav, svjetlost i duh nikada neće biti zaboravljeni. Naša je djevojčica voljela život i svaki je dan živjela punim plućima. Naša porodica  moli za privatnost tokom ovih teških trenutaka – napisao je  Bode.

Emeline je bila najmlađa od četvero Millerove djece koje je dobio s tri različite žene, a za četiri mjeseca, Bode bi sa suprugom Morgan trebao dobiti svoje peto dijete. Par već ima trogodišnjeg sina Nasha Skana, a iz bivših veza skijaš ima petogodišnjeg sina Samuela i 10-godišnju kćerku Neesyn.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti