Pravi razlog zbog čega se Brad Pitt i Angelina Jolie još uvijek nisu zvanično rastavili

Piše: Redakcija

Brad Pitt and Angelina Jolie uzdrmali su svjetsku javnost kada su u jesen 2016. godine objavili da se razvode, a nakon dvije godine njihov razvod još uvijek nije okončan.

Kako navodi Celebrity Insider, zastoj u razrješenju braka je zbog stalnog neslaganja oko starateljstva nad njihovih šestero djece.

– Posljednji razlog koji je zakomplikovao sve, je taj što Angelina želi da povede svu djecu u Evropu gdje snima nastavak filma “Maleficent 2”, a snimanje bi trajalo više mjeseci – navodi izvor i naglašava:

– Brad je protiv toga i jednostavno ne dozvoljava da se to desi. On snima u Los Angelesu preko ljeta i želi da viđa djecu u okviru regularnih posjeta koje su dogovorene.

Očigledno nijedna strana nije zadovoljna trenutnom situacijom. Izvor otkriva i da je Angelina burno reagovala, jer je Pitt rekao da “nije u redu da djeca budu mjesecima odvojena od njega” i smatra da je u najboljem interesu djece da ostanu u svom domu u Los Angelesu. Kako je naglasio, Angelini nije zabranjeno da putuje sa djecom.

Glumica je u okviru svog humanitarnog rada vodila nedavno Shiloh i Zaharu u Jordan u posjetu izbjegličkom kampu, a svo šestoro djece je bilo s njom u Parizu istog tog mjeseca.

– Angelina može slobodno da putuje s djecom, ako se radi o kraćem vremenskom periodu – naglašava izvor uz objašnjenje:

– Brad se ne protivi tome, ali jednostavno ne želi da odvojenost od djece bude više mjeseci.

Nadamo se da će oboje prevazići svoje sebične razloge i prestati da koriste djecu, te da će se baš zbog njih ova agonija uskoro završiti.

Glumac je čak otvoreno govorio o njegovoj borbi s alkoholom u intervjuu za GQ, u osnovi priznao da je razvod braka bio je njegova krivica. Uprkos svim ranim dramama, Pitt je priznao da on i Jolie pokušavali da rade stvari na prijateljskoj osnovi. Njihova rastava se pokazala kao najbolje rješenje, ali ipak još uvijek nisu postigli dogovor o starateljstvu.

Fotografija iz perioda kada je cijela porodica bila na okupu

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti