Julia Roberts otkrila tajne mladalačkog izgleda u 50-ima

Piše: Redakcija
 
 

U moru celebritija koji su uništili lice pretjeranim kozmetičkim i operativnim zahvatima, neke zvijezde znaju kako stariti sa stilom. Julia Roberts prije nekoliko se dana uključila na Instagram i odmah oduševila sve svojim mladalačkim izgledom, iako je u novembru prošle godine napunila 50. godina.

Za portal HollywoodLife.com, dala je svoje najvažnije savjete za očuvanje mladalačkog izgleda.

1. Uvijek uklonite šminku noću

– Važno je ukloniti šminku noću, tako da se koža može odmarati i regenerirati. Osim toga, noćni serumi ili kreme mogu prodrijeti dublje i bolje u kožu. 

2. Hidratacija, hidratacija, hidratacija!

– Svi proizvodi koje nanosimo na kožu istinski funkcioniraju. Prije nego uđem na avion, ‘natrackam’ se proizvodima za njegu kože. Ne biste me mogli zagrliti jer bih vam samo skliznula iz ruku – istakla je Julija. 

– Pronađite rutinu koja funkcionira za vas i vašu vrstu kože. Dobar početak su hidratantno sredstvo za čišćenje, serum i hidratantna krema. Čak i masnoj koži ili onoj sklonoj aknama potrebna je hidratacija!

3. Obratite pažnju na ruke

– Ruke pokazuju znakove starenja, ponekad i prije lica! Zato i njih redovito mažite hidratantnim kremama!

4. Pronađite svoj omiljeni miris

– Ako mirišete dobro, osjećat ćete se dobro! Nikad ne bih mogla promovirati parfem koji ne volim i sama nositi. Kad osjetim da neko nosi miris koji mi se ne sviđa, počnem u potpunosti preispitivati naš odnos! – kazala je Julija.
  

Slikovni rezultat za julija roberts in 50

Julia Roberts prije i poslije

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti