U braku već 25 godina: Barack i Michelle otkrili tajnu svoje sreće

Piše: Redakcija

Bivši američki predsjednik Barack Obama i bivša prva dama Michelle u sretnom su braku već 25 godina, a tajnu njihovog uspjeha otkrio je Dan Pfeiffer koji je za vrijeme Obamine službe bio prvi čovjek komunikacija Bijele kuće, piše Tportal.

U svojoj knjizi Yes, We (Still) Can Pfeiffer je otkrio zanimljiv razgovor o životnim odabranicama koji je vodio s tadašnjim šefom zadnjega dana svoje službe 2015. godine.

Razgovarajući o svojim budućim planovima, Pfeiffer je Obami otvoreno govorio o svojoj djevojci, jasno mu dajući do znanja da su stvari postale ozbiljne.

-Dakle, planirate zajedničku budućnost. To je, hm…-prepričava Pfeiffer Obaminu reakciju, koji nije na prvu odavao dojam da ga pretjerano zanima njegov ljubavni život, a onda je iznenada prosuo očinsku mudrost u vidu tri pitanja za koja vjeruje da bi si ih trebao postaviti svako kad bira potencijalnog životnog partnera.

-Evo savjeta o braku koje dajem svima- rekao je Obama, a potom ga zamolio da se upita je li mu ona doista zanimljiva.

To pitanje, priznaje Pfeiffer, pomalo ga je zbunilo, no Obama je odmah pojasnio.

-S tom ćete osobom provesti više vremena nego s bilo kim drugim do kraja svog života. Nema ništa važnije nego uvijek biti spreman čuti njezino mišljenje o raznim stvarima- kaže on. 

Drugo pitanje, kaže Pfeiffer, nije trebalo dodatno pojašnjavati jer je Obamu zanimalo nasmijava li ga djevojka.

-Ne znam želiš li djecu, ali ako planiraš, razmisli o tome hoće li ona biti dobra mama- završio je svoju pouku Obama.

Pfeiffer je na sreću potvrdno odgovorio na sva tri pitanja, a Barack Obama bio je na njegovom vjenčanju.  Bračni par Obama u sretnom je braku 25 godina i redovno javno pokazuju koliko znače jedno drugom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti