Pogledajte kako Džeko, Severina, Bebek uživaju u čarima ljeta

Piše: Redakcija

Amra i Edin Džeko: Ljetna idila u Dubrovniku

Nakon uspješne fudbalske sezone i odmora u dalekom Japanu, a potom i u Dubaiju, najbolji bh. fudbaler Edin Džeko i njegova supruga Amra svoju oazu mira pronašli su u Dubrovniku, gdje imaju i kuću. Par od prošle sedmice boravi na moru u društvu Edinovih roditelja, sestre Merime i njenog supruga, te bliskih prijatelja. Ovaj odmor ne bi bio potpun bez Une i Danija. Tako je malena Una uživala u morskim čarima.

Lena Samardžić

Modna dizajnerica Lena Samardžić također je u Dubrovniku, gdje uživa u morskim čarima s kćerkom Milom i sinom Vitom Lukasom.

Severina: Daleko od gradske vreve

Supružnici Severina i Igor Kojić nakratko su pobjegli od gradske vreve, kako bi se u potpunosti posvetili jedno drugom. Da je njihova ljubav snažna jednako kao i prvog dana, najbolje svjedoči fotografija koja priča više od hiljadu riječi. Skriveni od očiju znatiželjnika, zaljubljeni supružnici uživaju u ljetnim radostima. U njihovom društvu je i Severinin sin Aleksandar.

– Kamen gori, val se pjeni… – napisala je Severina u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu.

Željko Bebek: Uz porodicu je najljepše

Posljednjih godina Željko Bebek i njegova porodica ljetne dane provode krstareći Jadranom, zaustavljajući se u mjestima u kojima popularni sarajevski pjevač ima dogovorene nastupe. Djelić atmosfere s odmora podijelili su sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, a fotografije snimljene na otoku Šolta svjedoče atmosferu kakva se samo može poželjeti u vrelim ljetnim danima.

– Imam posebnu sreću, vrlo smo kao porodica okrenuti jedni prema drugima. Samo da potraje ovako i da nas služi zdravlje – kazao je Bebek.

Jennifer Lopez: Ljeto koje će pamtiti

Izgleda kako će pop diva Jennifer Lopez ovogodišnje ljetovanje pamtiti do kraja života. Na plaži se pojavila s prstenom na lijevoj ruci, što je javnost navelo na razmišljanje da ju je partner Alex Rodriguez zaručio. Nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj uživa na plaži sa svojim partnerom, krenula su nagađanja da će par uskoro stati pred matičara.

Pročitajte još