Jelena Rozga otkrila svoju slabu stranu

Piše: Redakcija

U susret vrućim ljetnim danima Jelena je otpjevala zaraznu pjesmu prepunu pozitivnog životnog veselja.

Za pjesmu je snimljen i videospot u kojem se u društvu Jelene pojavljuje prezgodni mladi glumac Filip Palčić. Spot je sniman na poljima lavande u Istri, koji su se idealno uklopili u bajkovitu ljubavnu priču dvoje mladih kojima ljubav dozvoljava maštati i sanjariti te otkriti sve, pa čak i slabe strane.

– Željela sam otpjevati pjesmu koja će imati vedar duh i pozitivnu poruku. Bez svađa, prekida, ovaj put – samo ljubav. Snimanje videospota će mi ostati još dugo u sjećanju jer nas je Istra dočekala burno  – jedan tren je sjalo sunce, drugi lijevala kiša, te je bilo prilično zahtjevno, no u isto vrijeme i jako zabavno snimati cijeli dan po takvom promjenjivom vremenu. Uzeli smo onoliko koliko nam je vrijeme dopustilo. Uostalom, jednako kao i u ljubavi, nije uvijek sve idealno, treba otkriti i svoje slabe strane, ali ljubav uvijek pobjeđuje – ističe Jelena o novom projektu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti