Meghan Markle sama odlazi na odmor u Ameriku: Hoće li se konačno sresti s ocem?

Piše: Redakcija

Osam mjeseci nakon preseljenja u britansku metropolu Meghan Markle planira posjetu prijateljima i porodici u Ameriku. No, ovoga puta na odmoru joj se neće pridružiti suprug, princ Harry, pa mnogi smatraju da lijepa vojvotkinja odlazi srediti porodične nesuglasice

Nakon niza obaveza i angažmana koje je odradila u Londonu i širom Ujedinjenog kraljevstva, vojvotkinja Meghan Markle uskoro se sprema na kratki godišnji odmor tokom kojeg će posjetiti svoje voljene u Americi.

Meghan bi, kako tvrde strani mediji, uskoro mogla otputovati u rodni Los Angeles kako bi provela neko vrijeme s majkom Dorijom Ragland koju je posljednji put vidjela za u maju na vjenčanju s princom Harryjem. Osim toga ovo će biti idealna prilika da se 36-godišnja Amerikanka podruži s prijateljima koje nije vidjela već nekoliko mjeseci ili godina zbog poslovnih obveza.

– Ona planira privatnu neslužbenu posjetu prijateljima i porodici ovog ljeta. Posjetit će New York, a zatim Los Angeles – kazao je za Us Weekly neimenovani izvor blizak vojvotkinji.

Isti izvor dodaje i kako se Meghan želi vratiti u domovinu prije nego postane majka i prije nego joj prekooceanski letovi postanu prenaporni, a isto tako želi iskoristiti ovu situaciju da izgladi odnose s ocem koji se s njom prepucava putem medija.

Podsjetimo Thomas Markle nedavno je izjavio kako žali svoju kćerku i da smatra kako je nesretna u kraljevskoj porodici. Istovremeno ju je preklinjao da mu se javi misleći kako će on skoro umrijeti zbog zdravstvenih problema sa srcem.

Ljeto je idealno vrijeme da lijepa Meghan posjeti porodicu i prijatelje jer je već u septembru očekuju nove kraljevske obaveze. Sa suprugom Harryjem odlazi na službenu turneju po Australiji, Novom Zelandu i okolnom otočju u sklopu programa Invictus Games.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti