Donald Trump Jr.: Nova ljubav uprkos braku

Piše: Redakcija

Sin predsjednika SAD-a, Donald Trump Jr. uživa u vezi s novom djevojkom, voditeljicom Kimberly Guilfoyle, a par je nedavno snimljen prilikom njihovog izlaska u New Yorku. Naime, viđeni su kako napuštaju njen apartman na Manhattanu prije nego su se uputili na romantičnu večeru u ekskluzivnom restoranu Rosa Mexicano. 

Kimberly je za ovu priliku obukla zavodljivu kombinaciju crne majice s otvorenim ramenima koju je sparila s kožnim pantalonama, lakiranom kožnom torbicom i Christian Louboutin štiklama. Donald Jr. se odlučio za nešto vedrije boje pa je obukao  rozu Polo majicu i traperice.

Prisjetimo se, veza između para potvrđena je početkom juna nakon nekoliko sedmica nagađanja.  Trump je još uvijek bračno vezan za suprugu Vanessu Trump s kojom se vjenčao 2005. godine, a koja je u martu predala papire za razvod. Roditelji su petero djece. 

 | Author: Profimedia

 | Author: Profimedia

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti