Pink razljutila fanove: Otkazala koncerte, a odmara na plaži

Piše: Redakcija

Bryon Beach u Australiji plaža je na kojoj je pjevačica Pink snimljena kako uživa sa svojom kćerkom Willow, a upravo je ta fotografija razljutila fanove s obzirom na činjenicu da je  38-godišnja pjevačica  otkazala svoj koncert  u Sydneyju. Kako su mnogi pomislili da je nastup otkazan zbog njene želje da uživa i odmori s porodicom,  Pink je odlučila razjasniti situaciju.

– Nisam dužna ovo objašnjavati, ali potrudit ću se iz poštovanja prema svojim obožavateljima. Ova turneja je isplanirana vrlo pažljivo, s djecom na prvom mjestu i onim što je najbolje za njih, a istovremeno je to jedan od najzahtjevnijih i najljepših showova u mojem životu. Odmor u Byronu je rezerviran još prošle godien, čisto da se maknem iz hotela i provedem neko vrijeme sa svojom djecom – napisala je Pink i dodala kako se za vrijeme svoje turneje “Beautiful Trauma” već dva put razboljela, baš kao i njena djeca.

View this post on Instagram

I don’t need to clear this up, but out of respect for my fans I will attempt it. I scheduled this tour meticulously, trying to do what was best for my children, while also putting on the best and most physically demanding and beautiful show of my life. This break in Byron has been scheduled since 2017, as a way to get outside the hotel and the winter and have some time with my children. I’ve already been sick twice (kids as well)on this Australian tour, but the first time we got sick, I was able to push through. This time, what these parasite paparazzi don’t show you, is two doctor visits in Byron on two consecutive days, antibiotics, steroids, Vick’s, nose spray, throat spray, more steroids, NyQuil, a screaming baby in the middle of the night, every night, while mama gives him warm baths and tells her daughter everything is fine. You can think whatever you want, it’s your right, but I have never taken advantage of any one in my entire life. I have never fucked off while disrespecting hard working people who spend money to come see me play. I have never phoned in a single tour, I have an impeccable record for not cancelling. I mother with everything I have whilst handling all the rest. The snark in this is unbelievable and makes me long for a nicer world. I’m doing the absolute best I can, and you can believe it or not. What they don’t show you in this picture is me drinking water and lying down while my friends try to entertain my 7 year old who is asking me why these creepy men are surrounding us and pacing back and forth and taking pictures of her every move. I will see everyone tomorrow whether I’m better or not, and the postponed show will be rescheduled. As I said, I’m sorry to the real fans who this situation has affected. Onwards and upwards.

A post shared by P!NK (@pink) on

– Ne znate da sam, a to je ono što vam ovi parazitski paparazzi ne pokazuju, dva puta bila kod doktora u Byronu i to dva dana zaredom. Dobili smo antibiotike, steroide, sprej za nos i za grlo, još steroida i dijete koje vrišti usred noći, svake noći, dok ga mama kupa i govori starijoj kćerki da je sve u redu. Možete misliti šta želite, to je vaše pravo, ali nikada nikoga nisam iskoristila u svom životu. Nikada ne bih to učinila ljudima koji su potrošili svoj teško zarađeni novac da bi vidjeli moj nastup. Imam besprijekornu istoriju održavanja svojih nastupa i radim najbolje što mogu, bez obzira na to želite li mi vjerovati ili ne – napisala je Pink. 

– Ono što na ovoj fotografiji ne vidite je to da sam ležala i pila vodu, dok su moji prijatelji pokušavali zabaviti moju 7-godišnju kćerku koja me ispitivala ko su ti strašni ljudi koji nas okružuju i fotografiraju  svaki njen korak – dodala je za kraj i napomenula kako će nastup biti održan u drugom terminu.

Podsjećamo, poznata pjevačica ima sina Jamesona i kćerku Willow. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti