Smrt glumca i dalje je obavijena velom misterije: Šta je Paul Walker radio posljednjeg dana svog života

Piše: Redakcija

Dokumentarac o životu pokojnog glumca Paula Walkera za nekoliko dana će ugledati svjetlost dana. U filmu “I Am Paul Walker” govore njegovi najbliži saradnici, prijatelji, a posebno emotivan razgovor autor je obavio s njegovom majkom Cheryl. Ona je otkrila kako je izgledao njegov posljednji dan.

Cheryl je otkrila da je Pol planirao da večer provede s kćerkom s kojom je trebao kititi jelku.

– Sjedili smo opušteno u kući, a njemu je odjednom stigla poruka. Pročitao ju je i rekao: “O Bože, zaboravio sam da večeras imam nešto drugo.” Zatim je izjurio i otišao na humanitarni događaj. Nikada se nije vratio – ispričala je Cheryl.

U filmu se govori o tome kako je on bio poseban, mnogo više od obične filmske zvijezde.

– Bio je fenomenalan čovjek. Dobila sam mnogo pisama podrške od njegovih fanova, koji su pričali kako im je promijenio živote. Mnogo ljudi ga je voljelo i nikada ga neće zaboraviti, to je blagoslov za mene – dodala je majka glumca, koji je poginuo 2013. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti