Justin i Hailey uhvaćeni kako plaču u kafiću, a on potom trčao New Yorkom bez majice

Piše: Redakcija

Otkako se proširila vijest o njihovim zarukama, pjevač Justin Bieber i manekenka Hailey Baldwin nisu skidali osmijehe s lica. Ili barem sve dosada.

Justin Bieber i Hailey Baldwin otišli su u kafić u New Yorku. Ne bi to bilo ništa neobično da usred vrlo prisnog razgovora nisu počeli plakati. Prvo ona, pa potom on. Uskoro su tješili jedno drugo, a u jednom trenutku Justin je ustao od stola i majicom brisao suze. Ne znamo jel to zato što je previše smočio majicu, no uskoro je par otišao u hotel, a Justin istrčao bez majice. Malo smo i zabrinuti.

Podsjećamo, Justin je Hailey zaprosio 6. jula ove godine na Bahamima, nakon što su obnovili vezu, poklonivši joj dijamantni prsten, prije čega je čak zatražio njenu ruku i dopuštenje oca, inače glumca Stephena Baldwina. 

Justin Bieber, Hailey Baldwin

Justin Bieber, Hailey Baldwin

Justin Bieber, Hailey Baldwin

Justin Bieber, Hailey Baldwin

Justin Bieber

Justin Bieber

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti