Macaulay Culkin: Mogao sam imati milione, ali sam izabrao sreću

Piše: Redakcija

Kada se sjeti da su mu čak tri puta nudili ulogu u danas jednoj od najpopularnijih serija “Teorija velikog praska”, američkom glumcu sigurno nije lako. Naime, Macaulay Culkin tek je sada otkrio da je odbio jednu od glavnih uloga u toj  seriji koja se počela prikazivati 2007. godine i koja će ove jeseni krenuti u 12. sezonu, no, njemu se priča činila blesavo. 

– Došli su i rekli: “Bit će dva štreberska astrofizičara i lijepa djevojka koja živi s njima”. I to je to – otkrio je Macaulay i dodao kako mu se to uopšte nije činilo zanimljivo.

Iako Macaulay nije definirao koju ulogu je mogao igrati, svakako se radi o jednoj od glavnih s obzirom na količinu novca koji bi dobio. 

Image result for macaulay culkin

– Sada bih imao stotine miliona dolara da sam pristao, ali bih istovremeno udarao glavom o zid i ne bih bio sretan s tim projektom – izjavio je  glumac koji se proslavio još kao dijete ulogom u filmu “Sam u kući”, a čije se bogatstvo, iako godinama nije imao značajniju ulogu, procijenjuje na oko 15 miliona  dolara.

I dok on govori o propalim prilikama, glumačka ekipa  serije “Teorija velikog praska”, Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar i Simon Helberg, zarađuje 900 hiljada  dolara po epizodi, a snimaju 24 epizode po sezoni.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti