Lijepi, slavni i poznati rado se druže: Harry i Meghan u gostima kod Georgea Clooneyja i Amal

Piše: Redakcija

Novopečeni kraljevski par uzeo je kratki predah od obaveza, te su Princ Harry i Meghan Markle nekoliko su dana proveli kao gosti porodice  Clooney u luksuznoj vili na italijanskom jezeru Como.

Britanski mediji saznali su da je princ Harry odveo svoju  atraktivnu suprugu Meghan Markle na trodnevni odmor u Italiju. Par je naime gostovao kod slavnog holivudskog glumca Georgea Clooneyja i njegove  lijepe supruge Amal u luksuznoj vili na jezeru Como jer su u vrlo bliskim odnosima, a oni su u maju bili svečani gosti na njihovom vjenčanju u Windsoru.

Meghan i Harry stigli su u Italiju privatnim avionom, a tamošnje policijske snage imale su mnogo posla kako bi osigurale britanski kraljevski par.

https://www.youtube.com/watch?v=-4XHYB_KtRg

Prema pisanju italijanskih tabloida, bio je ovo zanimljiv i nesvakidašnji odmor pripadnika plave krvi. Princ Harry vrijeme je uglavnom provodio s Georgeom igrajući tenis i košarku, a Meghan je pomagala Amal oko blizanaca Elle i Alexandera, koje su supružnici Clooney dobili prije gotovo godinu dana.

Osim toga, domaćini su organizirali za svoje kraljevske goste gala večeru na koju je stiglo još 15-ak prijatelja.

Kratki odmor u obožavanoj Italiji sjajno je došao vojvotkinji od Sussexa jer se posljednjih devet mjeseci uhodava u stroge kraljevske norme i pravila.

Od vjenčanja, održanog 15. maja, Meghan i Harry nisu imali mnogo vremena za odmor i romantične trenutke.  Ovo putovanje su iskoristili i za uživanje daleko od palate i obaveza.

Pročitajte još