Angelina širokom haljinom pokušala sakriti mršavost

Piše: Redakcija

Planetarno popularna glumica Angelina Jolie, već godinama zabrinjava javnost svojim mršavim izgledom, a svojim posljednjim pojavljivanjem u javnosti, ponovno je neugodno iznenadila. Glumica je, naime, sa sinom Knoxom izašla na sladoled, a za tu je priliku obukla preširoku crnu haljinu kojom je pokušala prikriti svoju ekstremnu mršavost.

Iako je haljina duga gotovo do poda, nije uspjela sakriti njenu krhku figuru, dok su se ispod širokih rukava jasno mogle vidjeti njene koščate ruke s vrlo izraženim venama. Iako su ona i njen 10-godišnji sin izgledali vrlo dobro raspoloženi dok su uživali u omiljenoj ljetnoj poslastici, u Jolie-Pitt porodici atmosfera je daleko od idilične. Naime, nakon što je u septembru prošle godine Angelina Jolie zatražila razvod od Brada Pitta zbog njegovog navodnog problema s alkoholom, drame oko skrbništva nad djecom se još uvijek ne smiruju. Angelina se nedavno žalila da Brad ne plaća dovoljno visoki iznos alimentacije, što je glumac opovrgnuo. Novac je navodno potrošen na kupovinu nove kuće i plaćanje računa. Kako donose strani mediji, bivši supružnici konstantno vode prepirke.

– Ne mogu se složiti oko ničega, samo napadaju jedno drugo – rekli su Bradovi i Angelinini prijatelji.

Novi problem koji je naišao je da Pitt strahuje da će glumica preseliti s njihovo šestero djece u London te mu uzeti cijelo skrbništvo nad djecom, kako tvrdi Bradov prijatelj, ali ne može to učiniti bez njegovog odobrenja.

– Brad ne želi letjeti avionom osam ili devet sati svaki put kada želi vidjeti djecu. Želi da sve ostane kako trenutno jest – otkrio je glumčev prijatelj.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti