Ovo je najluksuzniji i najskuplji vrtić na svijetu: Dan boravka vašeg mališana košta 270 KM

Piše: Redakcija

Plaža na zatvorenom, stjenoviti zid za penjanje, pa čak i obroci koje sprema poznati kuhar, samo su mali dio onoga što nudi luksuzni dječji vrtić otvoren u Novom Južnom Walesu.

Dječji vrtić budućnosti, kako ga nazivaju, zadovoljava sve zahtjeve današnjih roditelja. Djeca imaju opciju uživati u zdravim obrocima od samog početka. Aktivno planiraju, uzgajaju pa i ubiru povrće i bilje u vrtu vrtića, a koje se kasnije koristi u receptima. 

Obroke sprema poznati kuhar Miguel Maestre koji kreira sezonske menije, a djecu se potiče na korištenje pravog posuđa i jedaćeg pribora, kušanje jela drugih kultura i zajedničko sjedenje za stolom kako bi ih se potaknulo na društveni razgovor za vrijeme jela.

-Djeca su jako znatiželjna pa se bavimo zabavnim i praktičnim. Naši koncepti se odnose na zdravlje i dobrobit, održivost i koncept kuhanja od vrta do tanjura. Ključni fokus u svim našim centrima je tjelesno blagostanje s uvjerenjem da je zdrava prehrana u  centru pažnje -izjavila je suosnivačica ovog vrtića Kat Wiezorek-Ghisso.

Boravak u jaslicama stoji  270 KM po danu, a u vrtiću, za djecu stariju od tri godine oko 250 KM, prenosi Index.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti