Tipovi djevojaka na koje muškarci padaju na prvu

Piše: Redakcija

Nedavno sprovedeno istraživanje nastojalo je doći do odgovora šta to točno privlači muškarce. Kako bi došli do rezultata, naučnici su pokazali skupini muškaraca fotografije raznih žena, a na njima je bilo da ocijene koliko cure na fotografijama smatraju poželjnima.

Krhke i ‘ranjive’ žene kao na primjer one niskog rasta i mršavije figure nisu smatrali pretjerano privlačnima. S druge strane, psihičku ranjivost su naveli kao poželjnu, odnosno žene koje se ponašaju djetinjasto i pomalo glupo, dobile su znatno bolje ocjene. Žene koje su djelovale inteligentno, snažno i samopouzdano dobijale su mnogo niže ocjene, prenosi cosmopolitan.hr.

Kada su naučnici pitali ispitanike o mogućnosti ozbiljne veze s ‘djetinjastim i manje inteligentnim’ ženama, zanimanje za njih je znatno palo. Dakle, može se zaključiti da je procjena trenutne ranjivosti žene ključna za aktiviranje psihološkog mehanizma muškaraca povezanog sa seksualnim iskorišćavanjem. Nadate li se vezi na duge staze, ne plašite se šarmirati ga svim svojim atributima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti