Spoj lica poznatih: Ovako izgledaju savršeni muškarac i žena

Piše: Redakcija

Kombinacijom fotografija poznatih koji su proglašeni najljepšim na svijetu, tim stručnjaka Men’s Pharmacyja objavio je kako bi mogli izgledati savršeni muškarac i žena.

Savršen muškarac ima kovrčavu kosu Aidana Turnera, oči Toma Hardyja i bradu Chrisa Hemswortha. Dok je savršena žena kombinacija Kate Upton, Scarlet Johansson i Alexandre Daddario.

Kombinirane su crte lica, kosa i ostale karakteristike poznatih ljudi, a čitatelji magazina Glamour i Ranker izabrali za najljepše.

– Svake godine se raspravlja o tome ko su najljepši ljudi na svijetu pa smo odlučili, jednom za sva vremena odgovoriti na to pitanje pomoću nauke i tehnologije – rekli su iz Men’s Pharmacyja, prenosi Daily Mail.

– Naravno, ljepota je u oku promatrača. Međutim, pomoću foto softvera napravili smo najseksepilnije ljude na planeti. Iskreno, mislim da su nas nauka i tehnologija nadjačale – dodali su.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=Zi6fETlBhOA

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti