Kojim se horoskopskim znacima smiješi bogata i slavna budućnost

Piše: Redakcija

Nakon što je FORBES objavio listu najplaćenijih javnih osoba u 2018., te kada su se uporedili njihovi horoskopski znaci, došlo je do zaključka da je nekima od njih to ustvari predosdeđeno. Ipak za njih se može reći da su baš rođeni pod sretnom zvijezdom.

Strijelac

Oni se bore, otvorenog su uma, skloni eksperimentiranju i jednostavno žele da shvate svijet oko sebe. Sve ovo se često ne odnosi i na poslovne dogovore, jer iako su se našli na ovom popisu zaradili su tek 2,7% ukupnog iznosa. Dva najplaćenija stijelca su Jay-Z i Scarlett Johanson.

View this post on Instagram

#Sexiness

A post shared by Scarlett Johanson 🔵 (@scarlettjohanson_official) on

Blizanci

Blizanci su pak nešto bolji od strijelaca, zaradili su 2,95%. Često su duhoviti, a najplaćeniji su Kendrick Lamar i Paul McCartney.

https://www.instagram.com/p/BocDr0SHO4f/

Ribe

Umjetnička priroda ovog znaka ne nadmašuje njihovu pasivnost. Jako su empatični a i pasivni što se odnosi i na novac. Najplaćeniji su Floyd Mayweather, Stephen Curry i Rihanna, a zaradili su 7,88% od ukupnog iznosa.

https://www.instagram.com/p/Bp48NKDB9Y3/

Rak

Na vrhu liste ih nema jer su emotivni, a ostvarili su 8,02%, a u tome im nije pomogla emotivnost i intuitivna priroda.Najplaćeniji Rakovi su Kevin Hart, Luke Bryan i Jennifer Lopez.

Ovan

Ovnovi se nisu baš proslavili na ovoj listi iako su skloni da šefuju i poznati su kao vođe. Pomalo su kratkog fitilja, a čini se da im to nije doprinjelo mnogo uspjeha. Zaradili su svega 8,05%, a najplaćeniji su Lady Gaga, Robert Downey Jr. i Elton John.

Škorpija

Ponekad su previše ratoborni za svoje dobro, a čini se i da im se posrećilo jer su zaradili više od ovnova za 0,10%. Najplaćeniji Škorpioni su Drake, Kris Jenner i Russell Westbrook.

Lav

Skloni su zabavi pa nisu dovoljno ozbiljni da završe svoje zadatke kako bi više zaradili. Zaradili su 8,79%  ukupnog iznosa, a najplaćeniji su Kylie Jenner, Chris Hemsworth i J.K. Rowling.

https://www.instagram.com/p/Bpnqe41BxtN/

Vaga

Pomirljive su prirode, što im i nije baš najbolja osobina. Vole ravnotežu ali im nije donijela novac jer statistika kaže da su zaradili 8,8%, a najplaćeniji su Judy Sheindlin, Bruno Mars i Taylor Swift.

View this post on Instagram

LA!

A post shared by Bruno Mars (@brunomars) on

Djevica

Perfekcionistička priroda im se itekako isplatila. Zaradili su 9,62%, a oni koji su zaradili najviše su Phil McGraw, Beyoncé i Pink.

View this post on Instagram

Pirates life for me

A post shared by P!NK (@pink) on

Jarac

Vrijedni jarčevi dospjeli su na drugo mjesto. Poznati su kao znak koji naporno radi, pa su zaradili 11,13%, a najplaćeniji Jarčevi su Ryan Seacrest, The Weeknd, Jimmy Buffett, Calvin Harris i Howard Stern.

View this post on Instagram

❄❄❄❄❄❄❄

A post shared by weekend (@theweekendphotos) on

Vodolija

Na vrhu liste su vodolije koje su zaradile 11,23%. Oni koji su zauzeli prvo mjesto su Ed Sheeran, Cristiano Ronaldo i Ellen DeGeneres.

View this post on Instagram

Allen einen schönen Sonntag Abend 😊 Vielen Dank für eure Meinungen Gestern ich hab mich entschieden Unter der Woche kommen ab sofort die posts um 18 :00 Uhr und am Wochenende 20 : 00 Uhr 😊 bald geht meine Tour los welcher Ort ist bei euch in der Nähe? Konzerte 19.11 Salzburg ( Flughafen Hotel) Austria 20.11 Hohenems 21.11 Igls 22.11 Linz 23.11 Prag 24.11 Steyr.(Österreich) 24.11 Ternberg  Österreich 26.11 Velden 27.11 Graz 28.11 Wien 29.11 Bratislava 30.11 Mecklenburg-Vorpommern 14.12 Westhausen 15.12 Qeens Club Amberg 03.01 Sölden 1/2 05.01 Liezen 05.03 Sölden 2/2 Es werden in der zeit noch ein paar dazukommen ich werde das dan immer nachtragen 😁 Sponsor @segwaypeter.de Management @amir_o978 #edsheerandouble #edsheeran #edsheeranlookalike #teddysphotos #hohenems #igls #linz #prag #steyr #ternberg #velden #graz #wien #bratislava #tour #mecklenburgvorpommern #westhausen #amberg #sölden #liezen #konzerte #radio

A post shared by Ed Sheeran Double (@edsheerandouble) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti