Čime se danas bavi bivša djevojka princa Harryja

Piše: Redakcija

Cressida Bonas je s princom Harryjem bila u vezi dvije godine, a mnogi su se nadali da će upravo ona postati njegova životna odabranica, ali to se nije dogodilo jer su prekinuli 2014. godine. Cressida Bonas je pripadnica britanske aristokracije, te s bivšim dečkom dijeli i kraljevski pedigre budući da je jedna od njenih predaka bio kralj Charlesa II.

Slikovni rezultat za Cressida Bonas and harry

Cressida se nakon prekida posvetila glumačkoj karijeri, a nedavno je dobila glavnu ulogu u novoj ITV-jevoj seriji ‘The White House Farm Murders’. Radnja serije se odvija sredinom 80-tih u mjestu Essex u Velikoj Britaniji, gdje se dogodi višestruko ubistvo. Cressida je dobila ulogu kćerke porodice u kojoj se dešava ubistvo. 

Osim nje u seriji će se pojaviti Alfie Allen i Mark Addy koje su proslavile uloge Theona Greyjoyai kralja Roberta Baratheona u seriji ‘Igra prijestolja’. Cressida je glumačku karijeru počela 2005. u seriji ‘Trinity’, a glumila je i u filmovima ‘The Bye Bye Man’ i ‘Tulip Fever’. 

Slikovni rezultat za Cressida Bonas and harry

Iako su prekinuli prije četiri godine, Cressida je bila pozvana na vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle, kao i na vjenčanje princeze Eugenie (28) i Jacka Brooksbanka (32) s kojima je bliska prijateljica. 

View this post on Instagram

#toryburch Look 💙

A post shared by iconicalstyles (@iconicalstyles) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti