Stroga pravila koja kraljevske dadilje ne smiju prekršiti

Piše: Redakcija

Princ George i njegova sestra princeza Charlotte uvijek su u sigurnim rukama. O njima 24 sata dnevno brinu najbolje dadilje. Kraljevske dadilje pohađaju posebne škole u kojima uče stroga pravila.

Ovo su pravila i dužnosti kojih se kraljevske dadilje moraju strogo pridržavati, i nikako ih ne smiju prekršiti.

Dadilja mora znati zavezati pelenu na nekoliko načina. U kraljevskoj porodici nije običaj koristiti jednokratne pelene, zbog čega dadilja prije nego što dobije posao mora ova znati.

Dječiju igraonicu mora uvijek održavati besprijekorno urednom. Na dadilji je da nered konstantno posprema i da igraonica bude uredna.

Kako je sigurnost djeteta na prvom mjestu, dadilja mora mališane štititi od paparazza te drugih prijetnji. Upravo zbog toga, neke dadilje imaju i završen kurs tae kwon doa.

Image result for prince george charlotte

Dadilja mora biti dovoljno jaka da upravlja kolicima teškim i više od 30 kilograma. Kolica brenda Silver Cross najpopularnija su među pripadnicima kraljevske porodice, a njihova je odlika i da su prilično teška.

Uvijek mora biti spremna smirivati uplakano dijete. Dadilja je ta koja će se dići usred noći i otići smiriti uplakano dijete.

tportal

Georga i malenu Charlotte trenutno pazi Španjolka Maria Teresa Turrion Borrallo.  Posao je dobila 2013. nedugo nakon što se rodio princ George. Nakon toga preuzela je brigu i oko sestre Charlotte, a preuzela je odgovornost i za trećeg princa Louisa. Njen posao nije nimalo lagan, a kako bi ga dobila pohađala je najbolje škole u kojima se školovala upravo za čuvanje djece najvažnijih diplomata, kraljeva ili holivudskih zvijezda. Privatni je život podredila poslu, a za sve dobiva preko osam hiljada Britasnkih funti mjesečno.

Maria Teresa Turrion Borrallo

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti