Čekao 48 godina da otvori poklon od djevojke koja ga je ostavila u srednjoj školi

Piše: Redakcija

 

Adrian Pearce je još 1971. godine dobio božićni poklon od djevojke iz srednje škole, Vicki Allen, koja ga je ostavila na sam Božić. Osjećao se toliko tužnim i taj poklon je ostavio po strani, te se zakleo da ga nikada u životu neće otvoriti. Svake godine bi iznova stavljao poklon pod drvce, ali bi uvijek ostajao po strani, neotvoren.

Ova pripča prošle godine je privukla pažnju medija te tako vratila Vicki u Adrianov život. Adrian je sada oženjan i ima dvoje djece, a poklon koji je čekao 48 godina pod drvcetom napokon je otvoren. U Edmondu je bila akcija prikupljanja sredstva za božićni biro, a novac je išao za porodice koje su u nevolji.

Ono što je ironično jeste da je poklon upravo bila knjiga o ljubavi i to pod naslovom „Ljubav je novi način za siguran osjećaj“.

Zahvaljujući tom događaju Adrian i Vicki su napisali zajedničku knjigu, a čak su postali i porodični prijatelji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti