Meghan Markle i princ Harry za nekoliko godina neće nikoga zanimati

Piše: Redakcija

Meghan Markle trenutno je jedna od najpopularnijih žena na svijetu, a njeno ime se nalazi u top deset najguglanijih osoba. Glumica koja je udajom za princa Harryja postala vojvotkinja od Sussexa, medijima je trenutno mnogo zanimljivija od Kate Middleton. 

Kate Middleton je godinama bila u vezi s Williamom prije vjenčanja, a njena porodica joj nije stvarala probleme s kraljevskom porodicom. Meghan je zanimljiva zbog svoje prošlosti, ali i zbog činjenice da će uskoro roditi prvog člana kraljevske porodice koji će imati afroameričko porijeklo.

https://www.instagram.com/p/BlQUo3DDeaP/

Međutim, kraljevski biografi smatraju da će s godinama Meghan i Harry postajati sve manje zanimljivi javnosti. Fokus medija prebacit će se na djecu princa Williama, Georgea, Charlotte i Louisa, i pratit će se svaki njihov korak.

View this post on Instagram

🖤🖤🖤

A post shared by @ markle_megan_dd on

Pretpostavljaju da će se vjerovatno ponoviti priča princa Andrewa i Sarah Ferguson koji su bili u centru pažnje prvih nekoliko godina braka zbog rađanja djece i raznih skandala. Danas gotovo nikoga ne zanimaju, što dokazuje i činjenica da vjenčanje njihove kćerke, princeze Eugenie, gotovo niko nije htio gledati.

 

 

Pročitajte još