Ljudski Ken shvatio da bi svoju slavu mogao unvovčiti pa se planira okrenuti muzičkoj karijeri

Piše: Redakcija

Rodrigo Alves Brazilac koji posljednjih nekoliko godina živi u Velikoj Britaniji poznat je isključivo po tome što se potpuno izobličio od estetskih operacija. Ima 35 godina, a prvu operaciju napravio je prije 18 godina. Do sada je uradio čak 56 i potrošio oko 5.6 miliona dolara, ali tu ne planira stati.

Zbog velike količine plastike nazivaju ga „ljudskim Kenom“. Imao je deset operacija nosa, nekoliko face lifta, implantate u stražnjici, presađivanje kose, odstranjivanje rebara, fileri za ruke kako bi izgledalo kao da ima mišiće, a operacijama je napravio i lažni six pack.

https://www.instagram.com/p/BqF4CgGlTRY/

Zbog brojnih operacija imao je ozbiljnih zdravstvenih problema. Nakon šeste operacije nosa pojavila mu se gangrena na nosu, ali doktori su ga uspjeli spasiti. Kroz nos više uopće ne može disati. Pokupio je i smrtonosnu bakteriju kad mu je doktor ubrizgao gel u ruke kako bi se činile mišićave, ali uspio je i to izliječiti.

Nakon što se pojavio u britanskom Big Brotheru, shvatio je da bi svoju slavu mogao unvovčiti na razne načine pa se sad planira okrenuti muzičkoj karijeri. On želi pjevati i to na Euroviziji. Kaže da želi “inspirirati ljude svojom muzikom”, a u studiju je već počeo snimati.

https://www.instagram.com/p/BrvoodNl-a3/

 

Pročitajte još