Kensingtonska palača objavila video s najdražim trenucima iz 2018. godine

Piše: Redakcija

Kensingtonska palača je povodom kraja 2018. godine objavila video u kojem su sažeti svi najvažniji, ali i najdraži trenuci koji su obilježili proteklu godinu.

Nakon objave videa koji traje tri minute mnogima je za oko zapelo jedno i čini se kako je zapravo Meghan Markle i ovaj put ukrala show. Ona se u videu pojavljuje više od 30 puta, za razliku od Kate Middleton, koja se pojavljuje  23 puta.

Video započinje scenama u kojima trudna Kate sjedi u školi s djecom te Meghan Markle i princ Harry posjećuju Cardiff.

Između ostalog video prikazuje prvo pojavljivaneKate i princa Williama s princom Louisom, vjenčanje Meghan i princa Harryja, Meghan i kraljicu Elizabetu na prvom zajedničkom službenom putovanju, Katein posjet vrtiću i druženje s najmlađim Britancima, kao i nezaboravne trenutke s kraljevske turneje iz Australije, Novog Zelanda, Fidžija i Tonga.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti