Trendovi u vjenčanjima koji će obilježiti 2019. godinu

Piše: Redakcija

 Svako ko je pokušao organizirati vjenčanje zna koliko je truda uloženo u pripremu da bi sve izgledalo savršeno, a naročito fotografi koji najviše vremena provedu s budućim mladencima, ali i sa njihovim zvanicama. Obično se od vjenčanja očekuje da budu zabavna te da vlada ugodna atmosfera, a mnogi fotografi su već se usaglasili kako će nekoliko trendova vladati 2019. godinom.

View this post on Instagram

I just want to share some photos of @_mkeh 's beautiful wedding day. We have known each other since highschool. We have seen each other through some dark times and amazing ones too…and by dark times I don't just mean through our arguments over Backstreet Boys or NSYNC or that brief period of time where we both liked Shawn Desmond or when I used to force you to dance on stage with me when we used to go clubbing once we had finally gotten past our awkward white girl snapping dances at the beginning of the night 😂. I am so glad I got to be a part of her special day with @matthewscotttaylor Lovely photos provided by @bluerosedesigns if you are in the Windsor/Ontario area #windsor #wedding #weddingphotos #bestfriendswedding #besties #bff #sister #iloveyou #teambride #weddingphotography

A post shared by Michelle (@youdontknowsith) on

Najavljuje se da će ove godine biti in zaručničko putovanje umjesto bračnog. Pošto je vjenčanje samo po sebi skupo i komplicirano za organizirati mnogi će otići na putovanje te tako prije vjenčanja odmoriti se od svih obaveza koje ih očekuju.

Vjenčanja će se većinom održavati na otvorenom, a trend će biti zelena dvorišta hotela pored šatora. Zelena trava izgleda prekrasno, dok će cvijetni aranžmani izgledati poput skulptura.

https://www.instagram.com/p/BsglvdOhWZg/

Photo book je obavezan, ali i fotografi će morati ići u korak s vremenom. Naime vrijeme Facebooka je davno prošlo te Instagram traži što kvalitetnije i bolje slike, tako da će fotografi morati pronaći kvalitetnu opremu uz pomoć koje će svi fotografije moći dobiti na licu mjesta.

View this post on Instagram

Melike & Gökhan 🖤 #melikegokhan

A post shared by S&S Visual Maker (@ssvisualmaker) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti