Ljubavi koje su se rodile na setu Prijatelja

Piše: Redakcija

Tokom deset sezona popularne serije „Prijatelji“ gledatelji su pratili ljubavne odnose Rachel i Rossa, Monice i Chandlera, Phoebe i Mikea. Svi glumci imali su veoma zanimljiv ljubav život i izvan serije, a nekima su se dogodile ljubavi upravo s kolegama sa seta.

Jennifer Aniston i Brad Pitt

Jedna od najpoznatijih ljubavnih priča su Jennifer Aniston i Brad Pitt. Jennifer i Brad 2000. godine uplovili su u bračnu luku, a brzo nakon toga Brad je dobio kratku epizodnu ulogu u „Prijateljima“, u kojima je njegova supruga imala jednu od vodećih uloga.

Matthew Perry i Julia Roberts

Fatalna ljubav dogodila se upravo na setu „Prijatelja“. Julia Roberts je, u seriji gostovala kao lik Chandlerove stare srednjoškolske prijateljice. Brzo nakon što je ta epizoda ugledala svjetlo dana magazin „People“ otkrio je da su Julia i Matthew u vezi. Veza je potrajala kratko, svega nekoliko mjeseci.

Julia Roberts & Matthew Perry

Courtney Cox i David Arquette

David Arquette u seriji je igrao epizodnu ulogu i to opsjednutog stalkera zagonetne Phoebe. Istovremeno je gajio veliko prijateljstvo s Courtney Cox, s kojom je zaiskrilo na setu filma „Vrisak“. Prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav, a 1999. godine par se odlučio vjenčati. U braku su proveli dugih 11 godina, a imaju i kćerku Coco.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti