Idealni partneri prema horoskopskom znaku

Piše: Redakcija

Ukoliko vjerujete u horoskop onda će vas sigurno zanimati kojim znakovima biste se trebali okrenuti za savršenu ljubavnu priču ili pak romansu kao iz filmova. Na internetu se mogu naći razni tekstovi o tome kako se koji horoskopski znaci slažu u ljubavi, a mi smo za vas pronašli njih nekoliko koji su jednostavno stvoreni jedno za drugo.

Rezultat slika za ovan i strijelac

Ovan i Strijelac

Ovakav spoj horoskopskih znakova je idealan, stalno su tu jedno za drugo, nasmijavaju se međusobno i veza im je puna radosti i zabave. Oboje su veoma društveni te imaju širok krug prijatelja pa dok su zajedno nikad im nije dosadno.

Rezultat slika za vodenjak i jarac ilustracija

Vodenjak i Jarac

Oni možda i nisu idealan par po svim parametrima, ali ono šro ih može povezati jeste osjećaj za umjetnošću ili filozofiji. Svoju vezu najčešće temelji na prijateljstvu a njihov odnos može biti veoma vatren.

Rezultat slika za lav i vaga

Lav i Vaga

I jedan i drugi znak vole biti u centru pažnje, ali su ujedno i jedini horoskopski znakovi koji jedno drugom ne pokušavaju ukrasti mjesto na sceni, već se uvijek nadopunjavaju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti