Beyonce i Jay-Z daju doživotne karte za koncerte fanovima

Piše: Redakcija

 

Beyonce i Jay-Z daju svojim obožavateljima priliku da osvoje doživotne besplatne karte za njihove koncerte u zamjenu za jednomjesečni prelazak na vegansku ishranu. Pjevačica je ovu informaciju objavila na Instagramu, u znak podrške projektu “Greenprint” koji ohrabruje ljude da smanje svoj negativni utjecaj na okoliš i tako usvoje ishranu temeljenu na namirnicama biljnog porijekla. 

Ona je obećala da će jesti doručak na biljnoj bazi te da ponedjeljkom neće jesti meso, dok je Jay-Z obećao da će jesti dva obroka dnevno temeljena na biljnoj prehrani.

Ovaj projekat je ideja Beyoncinog ličnog trenera Marca Borgesa, koji je u decembru objavio knjigu “The Greenprint” u kojoj objašnjava svoju biljnu ishranu i plan vježbanja. Beyonce i Jay-Z su napisali predgovor za knjigu.

Prema pravilima konkursa, jedan obožavatelj dobit će dvije karte za službenu koncertnu turneju Beyonce ili Jay-Z za idućih 30 godina

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti