Predstavnici Islanda na Eurosongu poručili: Mržnja će preovladati

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtqlIkRHTlo/

Na ovogodišnjem “Eurosongu” koji će biti održan u Tel Avivu, Island će predstavljati punk bend “Hatari” koji je svojim provokativnim nastupom iznenadio mnoge. Ubrzo nakon što su i zvanično proglašeni predstavnicima svoje zemlje na predstojećem izboru za najbolju pjesmu “Eurosonga” pojavili su se brojni komentari na društvenim mrežama, a mnogi od njih odnose se na veoma eksplicitan i vulgaran nastup benda sa Islanda.

View this post on Instagram

HATARI

A post shared by HATARI (@hatari_official) on

Iako u svojoj zemlji važe za jako popularan bend, mnogi su mišljenja kako je “Eurosong” odavno izgubio smisao, te da je sve veća prisutnost bendova i izvođača koji su više koncentrirani na svoj izgled i kostime. Ipak, među brojnim komentarima na nastup islandskih predstavnika, moglo se čuti kako je njihova numera jedan od glavnih favorita na predstojećem “Eurosongu”.

View this post on Instagram

HATRIÐ MUN SIGRA – Video out now.

A post shared by HATARI (@hatari_official) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti