Prijedlog stvari koje biste trebali uraditi ovog marta

Piše: Redakcija

Znate li šta je Knjigalište

Kad ste zadnji put kupili knjigu, pročitali je ili pak poklonili? Dobro pitanje zar ne? Mladi tim entuzijasta iz Modriče pronašao je način za riješavanje problema koji su mladi ljudi imali s čitanjem u njihovoj sredini. Knjigalište ima za cilj da djecu zainteresiraju za knjigu pa su unutar biblioteke u osnovnoj školi formirali dodatni prostor u kojem će mališani provoditi svoje vrijeme i igrati se s knjigama.

Mart u znaku crvene boje

Mart će biti propraćen crvenom bojom koja se smatra simbolom sreće. Zbog toga vam predlažemo da sebi priuštite komad nakita u ovoj boji. Ukoliko volite minimalizam onda vam predlažemo Swarovski privjesak s crvenim kamenčićima koji simboliziraju obilje, dok za one koji vole nešto luksuznije komade nakita predlažemo Fabergeov skupocjeni privjesak Palais Tsarskoye Selo, koji u sebi krije iznenađenje što je i najbolje kod ovog privjeska.

Pravo vrijeme za tetovažu

Tetovaže su mnogo više od običnih modnih detalja, ali su podložne promjenljivim trendovima. Danas su sve traženiji motivi mitoloških bića, fantastičnih i stvarnih životinja simboličkog značenja, te domišljate cvijetne kompozicije. Ukoliko razmišljate o tetovaži mi vam predlažemo da izaberete jednu od ove tri koje su apsolutni in ovog proljeća.

Osjećajte se zavodljivom

Novoj formuli ruževa L’Absolu Rouge Drama Matte nema premca: više su mat, intenzivnije i blistavije od standardnih mat crvenih nijansi, a ujedno su i kremaste. Isprobajte ih.

Obogatite dom kristalima

Proljeće je prvi znak promjena, a kako biste ih unijeli u svoj dom predlažemo vam da pogledate novu kolekciju kristala koji su dostupni i u internet prodaji. Naime, Amerikanka Iris Apfel, poznata

dizajnerica interijera u 98. godini predstavila je novu kolekciju kristala koja je nastala u saradnji s turskom firmom Nude Glass.

Unesite malo praznovjerja

Obično se crvena boja smatra sretnom, zbog toga unesite malo crvene boje ovog marta. Budite drugačiji te umjesto crvene majice, kaputa ili pak hlača izaberite crveni šešir.

Pomozite životinjama na ulici

Dok šetate ulicom i muče vas problemi, možda će mačka ili pas na kojeg naiđete naučiti lekciju. Pomozite im. Znate zašto? Jer ćete se odmah osjuećati bolje i biti puni pozitivne energije.

Organizirajte se

Ukoliko vam često nestaju bankovne kartice u torbi i teško ih možete pronaći predlažemo vam aplikaciju CAM CARD uz pomoć koje ćete se moći lakše organizirati. Aplikacija vam pruža mogućnost da fotografirate vaše kartice, pa ne samo da ćete ih imati na jednom mjestu, nego će biti očitane/skenirane i sve relevantne informacije imat ćete na svom telefonu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti