Ovo su najpoznatiji preljubnici u svijetu slavnih

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Zvijezde su često dio skandala, pa tako ni prevare nisu rijetkost u svijetu slavnih. Neki od njih su nakon prevare ojačali svoje veze, a neki odmah prekinuli kontakt.

Ovo su  su najpoznatiji preljubnici u svijetu slavnih. 

Tristan Thompson

Tristan Thompson je prevario Khloe Kardashia nekoliko puta. Prošle godine prevario ju je dok je bila trudna, ali ona mu je odlučila oprostiti. Međutim, nedavno ju je opet prevario i to s Jordyn Woods, najboljom prijateljicom njene sestre Kylie. 

https://www.instagram.com/p/BqgosSqnBuF/

Kris Jenner

Kris Jenner je prevarila bivšeg supruga Roberta Kardashiana s prijateljem Toddom Watermanom. U svome memoaru iz 2011. godine za njega je koristila pseudonim Ryan, a Waterman je kasnije u intervjuu otkrio da se radi o njemu.

Arnold Schwarzenegger

Svijet je bio šokiran kada su Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver objavili da se razvode nakon 25 godina braka. A još veći šok je bilo otkriće da je glumac 1997. dobio sina s njihovom tadašnjom spremačicom.

Hugh Grant

Britanski miljenik Hugh Grant izgubio je tu laskavu titulu nakon što je prevario tadašnju djevojku Elizabeth Hurley s prostitutkom.

View this post on Instagram

#HughGrant #HughGrantPics #HughGrantPhotos

A post shared by Hugh Grant Fan (@hugh.grant.official) on

Jesse James

Nakon što je Sandra Bullock dobila prvog Oscara 2010. godine, saznala je da je suprug Jesse James prevario, i to s nekoliko žena. James je sam rekao da je postao “najomraženiji čovjek na svijetu”, a kasnije se sam odlučio na odvikavanje od ovisnosti o seksu. 

 

 
 

Pročitajte još