Njegovom plesu nećete odoljeti: Enrique Iglesias puca od sreće zbog sina

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtjZPALhxTI/

Baš poput svoga oca, sin latino pjevača Enriquea Iglesijasa, Nicholas, rođeni je plesač i zabavljač. Španjolski muzičar podijelio je na svom Instagramu veoma zanimljiv video na kojem se može vidjeti kako maleni Nicholas pleše u ritmu muzike, a osmjeh na njegovom licu samo je izraz zadovoljstva koji govori koliko maleni Iglesias uživa. Enrique se posljednjih mjeseci apsolutno posvetio svojim mališanima, a nedavno je podovodom osmog marta, na Instagramu objavio fotografiju sa kćerkicom Lucy koja je načinila svoje prve korake. Zajedno sa suprugom, bivšom teniserkom Annom Kournikovom, Enrique je odlučio ulogom oca zamijeniti dugogodišnju karijeru, pa se u potpunosti posvetio vaspitanju njihove djece.

View this post on Instagram

#Sundaymood 😜

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

-To je prekrasna pozornica. Kada odem u studio, ostanem i do osam sati, a onda kažem sebi:”Bolje je da se vratim kući.” Sretan sam što ih vidim, ništa drugo mi nije važno, samo oni- izjavio je latino zavodnik.

Pjevač svo svoje slobodno vrijeme provodi sa porodicom, ali i pored svega, uspijeva odvojiti dovoljno vremena i za muzičku karijeru. Prije nekoliko dana, objavio je singl zajedno sa Jonom Z-jem pod nazivom “Después que te perdí” koji već sada ima skoro 10 miliona pregleda na YouTubu.

View this post on Instagram

#worldcup #spain #portugal

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti