Horoskop: Oprez na proljetnom suncu

Piše: Redakcija

OVAN

 

21.III – 20.IV

Ljubav: Ljubavni nemir u vama, jednostavno, ne dopušta vam da se odmorite. Možda je najvažnije da je vama lijepo. Slijede novi dokazi ljubavi, ali i sjajna zabava.

Posao: Početak sedmice kreće izvrsno, sve ide “kao podmazano”, ali u drugoj polovici može doći do malih prepreka. Ako ste uspješni, posebno pripazite na svoju poziciju.

Zdravlje: Energija lijepo prati vaš tempo…

Osvojite ih: Muškarac rođen u znaku Ovna vječito je u potrazi za partnericom koja ima dovoljno potencijala da ga mentalno i fizički izazove, koja dijeli njegova interesiranja i prati ga u korak. Voli samostalne, duhovite žene. Više cijeni ženu koju može poštovati, nego onu koja mu se “baca pod noge”. Jedina osoba koja ga može izmijeniti je žena koju voli.

Zaljubit će se i stotinu puta, no pred matičara će odvesti samo ženu svojih snova. Iako to umije skrivati, prilično je ljubomoran, pa je voljena žena u njegovim očima romantična princeza bez ikakvih mana.

Žena rođena u znaku Ovna je samouvjerena, inteligentna, komunikativna, atraktivna u svakom smislu. Bez kompleksa je, vatrena i maštovita, uvijek traži uzbuđenja i puno strasti. Kod nje nema sredine: stvari idu ili ne idu.

 

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Ovo je jedan od vaših sretnijih perioda, ispunjen zadovoljstvom uz voljenu osobu. Ako već niste, naći ćete pravu ljubav. Uvjet je da smanjite  (pre)visoke kriterije.

Posao: Napokon blistate punim sjajem. Uspjeh za uspjehom daje vam dodatni elan. Posebno dobre rezultate možete ostvariti ako ste motivirani  većom zaradom.

Zdravlje: Oprez na proljetnom suncu.

 

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Ne gubite vrijeme i zajedno s voljenom osobom iskoristite blagonaklonost zvijezda. Ako ste slobodni, nenadmašni ste u zavođenju. Ništa ne prepuštate slučaju.

Posao: I poslovna kretanja idu vam naruku. Ako želite napredovati, još više nametnite pretpostavljenima sebe i svoje vrijednosti. Sve što jako želite, to će se i ostvariti.

Zdravlje: Osjećate kao da je cijeli svijet vaš.

 

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Vaše se raspoloženje za ljubav stalno mijenja. Ipak, uskoro sve dolazi na svoje mjesto. Tokom vikenda, naročito ako ste slobodni, počinje “nova era” osvajanja.

Posao: Ne možete potpuno držati pod kontrolom svoju prirodu. I zbog toga, možete se naći na meti ogovaranja ili sitnih podmetanja kolega. Postoje naznake za dobru zaradu.

Zdravlje: Izuzetno dobro se osjećate.

 

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Sedmica je puna prijatnih iznenađenja, nježnosti, izlazaka ili putovanja s voljenom osobom. Ako ste slobodni, očekuje vas lijepa, ali pomalo zbunjujuća veza.

Posao: Imate mogućnost za lijep napredak i uspjeh. Budite odlučni i beskompromisni u kontaktima, pa će i rezultat brzo doći. Čak je i mali poslovni rizik dobrodošao.

Zdravlje: Pozitivna energija vaš je stalni pratilac.

 

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: U vama, negdje duboko, bukti strast. Nećete dugo čekati na istinsku ljubav. Ako ste u lijepoj vezi, ponovo će ljubavni plamen zapaliti zatomljene strasti.

Posao: U nagovještaju je dogovor za jedan veliki, veoma ozbiljan i dobro plaćen posao. Ne budite lakomi ako ulažete novac. Prvo dobro razmislite u šta i s kakvim ljudima.

Zdravlje: Zdravi ste, spremni za nove izazove.

 

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Pazite da ne pretjerate u nastojanju da u svemu nadmašite osobu koju volite. Ako ste slobodni, činite sve što je u vašoj moći da pronađete ljubav svog života.

Posao: Poslovna slika bitno se popravlja, iako se još ne može reći da ste potpuno stali na svoje noge. Stoga, pazite na svaki svoj potez, ali i na sve ono šta rade kolege.

Zdravlje: Zaštitite kožu od proljetnog sunca.

 

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Raspoloženi ste za ljubav, nježnost, romantiku, pogotovo ako ste na početku veze. Inače, nije vam baš puno stalo do razgovora i donošenja životno važnih odluka.

Posao: Ovo je prilično uspješan period. Nije vam dosadno, a poslovni uspjesi prestižu jedan drugi. Ipak, ne prihvatajte poslove koje ne možete na vrijeme završiti.

Zdravlje: Opustite se i uživajte.

 

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Najbitnije je da riješite eventualne nesuglasice s partnerom. Tako nalazite smiraj. Ako ste slobodni, ne žalite ni ako vas neko odbije. Važna je dobra zabava.

Posao: Ovaj period karakterizira stabilna finansijska situacija. Ipak, ne događa se ništa spektakularno, sve je u granicama očekivanja. Zadovoljni ste i onim što imate, veseli.

Zdravlje: Trebalo bi da se dobro odmorite.

 

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Ako na vrijeme osjetite gdje je nastao problem s lakoćom ćete ga i otkloniti. U slučaju da ste slobodni, ne “letite” previsoko. Nemate briga, već priliku za ljubav.

Posao: Da se ne biste zaletjeli i nepotrebno riskirali, smanjite tempo, budite oprezniji u kontaktima sa suradnicima, kolegama, posebno onima koje manje poznajete.

Zdravlje: Adekvatno se odijevajte.

 

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Budite pažljiviji prema voljenoj osobi, da ne dođe do “oluje”. Ubrzo se situacija normalizira. Ako ste slobodni, oprez s osobom u čije ste namjere polagali velike nade.

Posao: Uspjeh neće izostati. Pohvale vas stimuliraju, ali i materijalna situacija. Posebno ako je vaše zanimanje iz domena umjetnosti ili biznisa, slijedi fantastičan uspjeh.

Zdravlje: Sjajno se osjećate i odlično izgledate.

 

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Samo ste djelomično zadovoljni razvojem situacije. Ako vas sve vuče jednoj osobi, nemojte tražiti racionalne odgovore. Pustite neka srce samo nađe svoj put.

Posao: Ovo je intenzivan period. U prilici ste da pređete na novi ili bolji posao. Ne gubite vrijeme, jer sve što se događa važno je za vaš kompletan život, za budućnost.

Zdravlje: Osigurajte sebi dovoljno voća, povrća i sna.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti