Holivudska diva čuva brojne tajne: Nikada nije željela djecu, vjeruje u vile i vilenjake, a svoje rusko porijeklo dugo je krila

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Be-i9IGgnKZ/

Da li ste se ikada zapitali ko je tajanstvena Ilyena Lydia Vasilievna Mironova? Zvuči kao ime iz ruske bajke, ali zapravo, ova dama, poznata je mnogima pod imenom Helen Mirren. Iako je svoju životnu priču i porijeklo dugo skrivala od javnosti, Helen je u jednom davnom intervjuu otkrila da zapravo vodi porijeklo iz Rusije, po očevoj liniji, dok je njena majka Britanka. Svoj život poredila je blistavoj glumačkoj karijeri zbog čega je najviše pretrpio njen privatni život. Tokom posljednjih decenija, jedna od najtalentiranijih holivudskih dama, dovođena je u vezu sa brojnim muškarcima, ali je svoje srce tek u 52. godini života poklonila Tayloru Hackfordu sa kojim je u veomaa sretnom braku.

View this post on Instagram

and this was in Rome about to open Winchester

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren) on

Mnogi su bili u čudu kada je glumica nakon velikog pritiska javnosti otkrila da je upravo njena odluka da se nikada ne ostvari u ulozi majke bila razlog zbog kog je propala njena prethodna veza sa glumcem Liamom Neesonom koji je jako želio djecu. Helen je priznala da u sebi nikada nije osjetila istinski majčinski instikt, ali je ipak otkrila kako gaji posebna osjećanja ka djeci svojih prijateljica.

Još jedna kontraverza koja je prati već godinama tiče se njenog odnosa prema religiji. Glumica smatra da je religija stvar izbora svakog pojedinca i da na nju ne treba uticati, ali je ipak istakla kako od malih nogu vjeruje u vile i vilenjake.

Obzirom na bogatu filmsku karijeru, Helen tvrdi da je današnji doživljaj sedme umjetnosti, kao i nagrada koje se dodjeljuju u ovoj oblasti precjenjen i pogrešan.

-Sve što treba da uradite jeste da izgledate kao go*no na filmu i svi misle da ste sjajan glumac. Zapravo, sve što si uradio je da si dozvolio da izgledaš kao go*no. Meso se prodaje. Ljudi ne žele da vide slike crkve. Žele da vide golo tijelo- svojevremeno je izjavila Helen.

View this post on Instagram

Helen Mirren has slammed Netflix, urging people to go to the cinema instead. She was speaking at a Warner Bros presentation which was about her new film ‘The Good Liar’, when she decided to share her critical views on Netflix. She said, “I love Netflix, but fuck Netflix. There is nothing like sitting in the cinema.” She has also previously described the younger generations decision and ability to watch films on streaming services as “devastating” therefore it appears no surprise that she had a few brutally honest words to say about Netflix during her presentation. Streaming of films isn’t the only thing celebrities are getting angry about. Musicians often also have a distaste for music streaming services. Noel Gallagher slammed Spotify saying it “does not pay me enough money.” He also criticised Jay Z’s TIDAL streaming service calling it “shite” and telling them to “write a fucking tune” instead of trying to get royalties. Therefore this raises the question. Are streaming services becoming detrimental to the creative arts?! #HelenMirren#Netflix#Streaming#NoelGallagher#Spotify#TIDAL#JayZ#Beyonce#Debate#F4f#FollowForFollow#R4r#RecentForRecent#L4l#LikeForLike

A post shared by latestcelebritygossip (@latestcelebrityscoop) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti