Pazite kome ih otkrivate: Ovi horoskopski znaci ne znaju čuvati tajne

Piše: Redakcija

Tajne nikada ne bi bile tajne da za njih ne zna još neko sem vasi. Ipak, kada ih želite podijeliti sa nekim, dobro pazite šta ćete reći, jer bi uskoro za njih mogli znati i drugi. Kada je riječ o zodijačkim znakovima, ovo su četiri znaka koji nikako ne mogu tajnu zadržati samo za sebe.

Ovan

Poznato je da ovnovi lako planu, a kada ih neko naljuti, u stanju su odati i njihove najmračnije tajne samo kako bi ih povrijedili. Često zbog takvih ispada kasnije obično zažale, ali njihova prijeka narav ne čini ih osobama od povjerenja.

Blizanci

Ne nazivaju ih bez razloga brbljivim blizancima jer je tračarenje njihov omiljen hobi, pa im nemojte povjeravati tajne čak ni ako su vam najbolji prijatelji.

Strijelac

slično kao i Blizanci, strijelci obožavaju da pričaju i često su poznati kao najveći brbljivci u društvu. Ako uz to popiju koju čašicu viška, pričaju i o svemu što ne bi smjeli.

Vodolija

Često se kaže da osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku možete povjeriti svoju najmračniju tajnu i biti sigurni da je nikada neće odati nikome, ali težinu vaših ostalih tajni procijenit će oni sami.

Pročitajte još