Ako je vaš partner rođen u ovom znaku, očekujte od njega ljubav za cijeli život

Piše: Redakcija

Svaka žena sanja o savršenom partneru, čovjeku koji će joj biti odan, i pružiti joj maksimalnu ljubav i pažnju tokom života. S toga, ima nade za vas, ukoliko je, naravno, vaš partner rođen u znaku ovna. Numerolozi smatraju da muškarci rođeni u znaku ovna ne biraju sredstva da osvoje ženu do koje im je stalo. Oni ne mare za mišljenja okoline i najčešće dolaze do svog cilja jer ih krasi upornost i duhovitost. Ovnovi su Spremni čak i da svojoj dragoj pozvone na vrata usred noći i obraduje je čvrstim zagrljajem. Koristi svaki trenutak da bude pored nje i da je iznenadi nekim lijepim gestom.

Iako vole da dominiraju, da budu apsolutni vladari ženinog srca i slabi su na ženske suze, imaju nevjerovatan avanturistički duh i spremni su na veliki rizike zbog voljene osobe. Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku trebaju nekoga ko će da mu odgovara u njihovim romantičnim trenucima ili će mu brzo postati dosadno.

Još se smatra da su osobe rođene u znaku ovna izuzetno strastvene i obožavaju avanturu. Za njih i jesu karakteristične strastvene veze, ali kad je ljubav prava, obično je za cijeli život. Uvijek su spremni da saslušaju i pruže podršku svojoj partnerici, ali ni to strpljenje nema granice, pa zato budite pažljivi ukoliko pored sebe imate nekoga ko je rođen u ovom zodijaku.

Pročitajte još