Pogrešan izbor: Tetovaže koje su poznate ličnosti morale ukloniti

Piše: Redakcija

Poznate ličnosti vole da ukrašavaju svoje tijelo tetovažama. Obično njihovi “crteži” predstavljaju bitan događaj u životu, ime djeteta ili simbol koji ima skriveno značenje, a rijetki su oni koji nemaju niti jednu tetovažu. 

Međutim, šta se dogodi kada tetovaža ima grešku ili je u nekom trenutku postane dosadna. Riješenje je u laserskom uklanjanju ili novoj većoj tetovaži koja to može da pokrije. Kod poznatih zvijezda su takođe prisutne i one loše urađene ili motivi nastali usljed pogrešnih izbora. 

Angelina Jolie 

Angelina je svojevremeno bila u braku u Billyjem Bobom Thorntonom, pa je i njegovo ime istetovirala  iznad zmaja. Pa, nakon što se razveli 2003. godine, glumica je normalno odlučila da ne želi da ima tu tetovažu.

View this post on Instagram

#throwback 😇

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on

Ashley Greene

Zvijezda “Twilight” sage na gornjem dijelu stopala ima frazu “Life’s a Dance” . Međutim, fali joj jedan detalj – apostrof između “e” i “s”.

Britney Spears

Pjevačica ima nekoliko tetovaža, a čak dvije nemaju dobro značenje zbog greške tatto majstora. 

View this post on Instagram

🍀👒🍀

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Eva Longoria

Glumica je na vratu istetovirala broj košarkaške lopte njenog bivšeg muža, košarkaša Tonyja Parkera – “Nine”. No, kada su se razveli, nakon dvije godine ju je uklonila. 

David Beckham 

Poznati fudbaler je istetovirao ime svoje žene na Sanskritu. Međutim, ime je pogrešno napisano i umesto “Victoria” piše “Vhictoria”.

Heidi Klum 

Heidi je na podlaktici istetovirala inicijale njenog bivšeg supruga Seala, zajedno sa inicijalima njihove djece. Sa uklanjanjem je počela dvije godine nakon razvoda.

 

Pročitajte još