Negdje se rodi ljubav, negdje jedva čekaju kraj snimanja: Šta se događa iza holivudskih kulisa?

Piše: Redakcija

Iako su neke zvijezde na filmskom platnu par u stvarnom životu se ne podnose te jedna čekaju da se završi snimanje. No, na drugoj strani su i oni koji se zaljube na setu. 

Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Upoznali su se na snimanju filma ‘The Last Song’, a vjenčali su se na Božić 2018. godine. Njihova veza jedna je od najturbulentnijih u Hollywoodu, ali su na kraju sve izdržali. 

https://www.instagram.com/p/BwaYBo3hJ64/

Angelina Jolie i Brad Pitt

Angelina Jolie i Brad Pitupoznali su se na snimanju filma “Mr. and Mrs. Smith.” No, njihova ljubav pukla je nakon 12 godina zajedničkog života.

https://www.instagram.com/p/BwujbUzgMx9/

Leonardo DiCaprio i Clare Danes

Leonardo Di Caprio i Clare Danes su na setu izgledali kao da su zaljubljeni preko ušiju, ali oni se zapravo nisu podnosili.

Dakota Johnson i Jamie Dornan

Iako u filmu izgledaju sretno zaljubljeno i uz to savršeno Dakota Johnson i Jamie Dornan se ne mogu podnijeti u stvarnom životu. Razlog tome je, navodno, i to što se Johnson ponaša kao “diva” na setu.

https://www.instagram.com/p/Bw7LmgXH2z5/

Stana Katic i Nathan Fillion

Serija  “Castle” trajala je čak 8 sezona, a jednom prilikom insajder je za “Us Magazine” otkrio da glumci ne pričaju kad nisu na setu i da se međusobno mrze. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti