Ovi znakovi Zodijaka uvijek biraju pogrešne partnere: Evo i zbog čega

Piše: Redakcija

Dešava se često da se mnogi od nas zaljube u pogrešnu osobu, a da toga nisu ni svjesni. Vođeni srcem, a ne umom, mnogi završavaju u vezama i sa partnerima za koje će tek kasnije shvatiti da zapravo i nisu njihov pravi izbor. Često se to dešava samo jedoj grupi znakova Zodijaka, a sada saznajte i kojima.

Ovan

Radi se o Zodijaku koji je hrabar i samouvjeren i baš takvu osobu želi vidjeti kraj sebe. Hrabri su i samouvjereni i ne žele da ih bilo ko smetne sa njihovog puta. Međutim, dešava se da u vrijeme kada je njihovo samopouzdanje na najvišem nivou, odreaguju pogrešno ili ne mogu prepoznati suštinu te često završe sa osobom koja u suštin nije njihov pravi izbor.

Bik

Bikovi su hrabre i odvažne osobe. Čvrsto stoje na zemlji i znaju šta žele. Ne trpe samoću i zato su uvijek oni ti koji tragaju za pravim partnerom. Nošeni srcem, često znaju zalutati i tek na kraju kada i sami shvate da je kasno, otkrivaju da osoba koja se nalazi pored njih samih, nije njihova srodna duša.

Rak

Rak je najosjetljiviji znak Zodijaka. Duboko vjeruje u ljude i ljubav pa nije često da baš oni na kraju budu povrijeđeni. Iz svake situacije žele izvući maksimum baš kao i iz ljudi, pa se tako često dešava da ponavljaju iste greške iz godine u godinu.

Škorpija

Ne znaju za riječ “ne” i “ne može”. Istrajni su u svojim namjerama posebno kada se radi o srodnoj duši. Insistiraju, pokreću na akciju, motiviraju, pa se često događa da od silnog insistiranja i “tjeranja” na vezu, od sebe tjeraju srodnu dušu koja pored njihove želje nema vremena da upravlja svojim osjećanjima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti