Dvojnica Meghan Markle: Španska političarka neodoljivo liči na britansku vojvotkinju

Piše: Redakcija

Begoña Villacís, španska advokatica, političarka, članica gradskog vijeća u Madridu i kadidatkinja za gradonačelnicu ovog grada odnedavno nosi još jednu titulu, onu dvojnice britanske vojvotkinje Meghan Markle. Naime, ona neodoljivo podsjeća na Meghan, a imaju čak i sličan osmijeh. No, fizička sličnost svakako nije jedino što im je zajedničko s obzirom na činjenicu da je Begoña, kao i Meghan, poznata po savršenom modnom stilu. 

Riječ je o ženi koja je studij prava završila na Univerzitetu San Pablo. Nekoliko godina je živjela u Americi, a u Španiji je poznata i kao pravni analitičar koji svoje stavove često iznosi u medijima. Begoña je majka troje djece koja  u svojoj zemlji uživa veliku popularnost čemu je, smatra se, doprinijela i činjenica da neodoljivo liči na Meghan. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti