Zanimljivosti

Krenuo očevim stopama: Sin našeg reprezentativca budući je šampion

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BycSGTACdSE/?igshid=fib1ebfjpl9i&fbclid=IwAR1tu5AxPU02FJqpB-yFSlwTxdupp6n7NONY4i1WRaPF0TaB2ffE5Lx_Edc

Fudubaska sezona u Italiji odavno je okončana. Novi-stari šampion je torinski Juventus za koji nastupa naš reprezentativac Miralem Pjanić. U danima pauze, Pjanić koristi svaki slobodan trenutak za odmor, posjetu prijateljima i rodnom gradu. Ovoga puta, povremeni kapiten bh. reprezentacije vrijeme je posvetio svom sinu edinu, koji je baš kao i njegov otac krenuo istim putem. Maleni Edin vrijedno radi kako bi u budućnosti obukao dres reprezentacije. Budući da je prve fudbalske korake napravio u Torinu, maleni Edin trenutno nastupa u mlađim kategorijama jednog od najtrofejnihij europskih klubova, Juventusu.

-Pripreme za budućnost- napisao je Pjanić na Instagramu pored nekoliko fotografija svoga sina Edina.

Da je maleni Edin već sada velika zvijezda, pokazao je njegov otac koji je u nekoliko video klipova uspio nasmijati brojne fanove Juventusa. Više nego sjajna atmosfera koja vlada u svlačionici italijsnskog šampiona dala je povoda Miralemu da svog sina nauči sjajnim imitacijama svojih saigrača. Nema sumnje da je Edin već sada veliki showman, a svoje fudbalsko umjeće sigurno će imati kada da pokaže.

Pratite nas na društvenim mrežama