Ona zaista zna da napravi spektakl: Pogledajte prljavi ples koji je Latino diva izvela u krilu obožavatelja

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bygcn4CgH1X/

Scenski nastupi, stotine plesača i čak 19 različitih kostima koji su pripremljeni za glavnu zvijezdu, samo su dio onoga što će američka publika moći vidjeti narednih nekoliko dana koliko će trajati velika turneja jennifer Lopez. Atraktivna pjevačica ne mari za godine, a svakim danom, izgleda sve bolje. U vrhunskoj formi kao i uvijek, J Lo je održala nezaboravan koncert u LOs Angelesu, a publika je sve vrijeme pjevala i plesala uz ritmove njenih pjesama.

Turneja koja nosi naziv “It’s My Party”, već sada se može smatrati jednom od najvećih na američkom tlu, a za sve se pobrinuo veliki tim ljudi koji su mjesecima unazad radili na pripremi kostima, koreografija kao i izgleda same scene. Nekoliko vrhunskih muzičara, pratit će Jennifer na ovoj turneji, a poseban doživlja, popularna J Lo priredila je jednom obožavaocu koji nije ni mogao slutiti da će mu se ostvariti želja o kojoj maštaju milioni muškaraca.

Jennifer je naime, nasumično odabrala jednog muškarca iz publike kojeg je izvela na scenu da bi potom uslijedio spektakl. Prvo su atraktivne plesačice zaigrale oko njega, da bi ga potom Lopez naprosto gurnula na stolicu, a zatim u njegovom krilu odigrala prljavi ples. U publici je vladalo veliko oduševljenje, a Jennifer se potrudila da ovaj sretnik zauvijek zapamti njen koncert.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti