Omiljene blizankinje proslavile 33. rođendan: Na filmskom platnu više nisu aktivne, a buran život učinio je svoje

Piše: Redakcija

Popularne blizankinje Mary-Kate i Ashley Olsen jučer su proslavile 33. rođendan. Iako na filmskom platnu nisu više aktivne kao nekada, i dalje su omiljene. Njihova karijera počela je u seriji “Puna kuća”, u kojoj su glumile  Michelle Tanner.

Nakon uspjeha koji su doživjele kao tinejdžerke, sestre Olsen su vodile prilično buran život, koji su obilježili okorjeli tulumi, alkohol i droga, ali i ljubavne afere. 

View this post on Instagram

Fashion icons

A post shared by Ashley Olsen (@ashleyolsens) on

Mary-Kate od 2015. godine je u sretnom braku s Olivierom Sarkozyjem, bratom bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, koji je od nje stariji 18 godina, dok je Ashley u sretnoj vezi s dvije godine mlađim umjetnikom Louisom Eisnerom.

Prije Louisa, Ashley je izlazila s s 28 godina starijim Richardom Sachsom. Veza je mjesecima šokirala javnost, iako nije jedina u Hollywoodu s takvom razlikom u godinama. Javnost je mnogo govorila i o njhovom izgledu, a često su bile na udaru kritika jer izgledaju premršavo i iscrpljeno od burnog načina života, zbog čega nisu dobar primjer mladim djevojkama.

https://www.instagram.com/p/ByohldeDArQ/

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti